Nieuw op Brazilië Forum

In 2000 ben ik met man en 3 kinderen naar São Paulo verhuisd. Onze kinderen hebben daar op school gezeten, ik heb er een eigen bedrijf gehad, we hebben veel gereisd, tevens 5 jaar in Bahia (Noord oosten) gewoond en nu pendelen we tussen NL en Brazilië. Mocht ik iemand kunnen helpen dan hoor ik dat graag.

Sil :brazil:

Welkom Sil,

Leuk om te horen dat je veel ervaring hebt opgebouwd in Brazilie.
Ik probeer al enige tijd reisorganisaties te vinden die naar Fortaleza reizen (aangezien Arkefly geen reizen aanbied voor Fortaleza is het aanbod erg summier, of ik mis wat?). Dit is helaas zonder resultaat. Enige reisbureau die ik heb kunnen vinden is Brazilie reis specialist. Ken jij andere reisorganisaties die een reis naar Fortaleza aanbieden, dus geen rondreis, want die zijn er wel veel.

Alvast bedankt voor het meedenken.

Groetjes, Yunus

Hai Sil,
Seja bem vindo :wink:
Waar woonde je hier in Bahia ?
Alvast bedankt voor je input op ons forum !
Groet uit Salvador
Ivan

Hoi Yunus,

misschien dat deze link je verder kan helpen: Brazilië Reizen - Alle reizen en vakanties in Brazilië
Rechtstreekse vluchten zijn en niet vanuit NL op Fortaleza. Het meest voor de hand liggende is met TAP via Portugal op Natal en dan met een binnenlandse vlucht naar Fortaleza.
Verder ben ik niet zo handig met reisorganisaties. Binnen Brazilië kan ik je wel verder helpen maar misschien zit er binnen de groep iemand die een andere optie heeft.

Groet,

Sil

Oi Ivan,

Obrigada.
Ik heb 4 jaar in Busca Vida gewoond (net ten noorden van de luchthaven) en een jaar in Praia do Forte. Kwam heel vaak in Pelourinho en de Av. 7 de Setembro om materialen te kopen voor mijn winkel in Praia do Forte.
Wat doe jij in Bahia?

Hey Sil.

Bedankt voor je reactie. Ik had die site al bezocht. Het is zo jammer dat Arkefly geen vluchten meer aanbied. Ik heb een bericht geplaatst op het forum dus misschien dat er wel iemand is die recent daar is geweest en die mij verder kan helpen. Wie weet dat ik je hulp nog kan gebruiken voor het geval ik een ticket en verblijfplaats heb kunnen regelen.

Groetjes, Yunus