New York winkel tips

New York winkel tips

Top drie meest bezochte winkels volgens NY Magazine
[ul]
[li]Adidas Originals Store
[/li]Voor al je sneakers en meer -veel meer- van dit bekende merk.
Adres: 136 Wooster Street bij Prince Street, 212-777-2001,
[li]American Girl Place
[/li]Deze poppenwinkel is enorm groot, ook zijn er een theater, boekwinkel, en café te vinden.
Adres:609 Fifth Ave. at 49th Street
[li]Apple Store SoHo
[/li]In deze winkel van het merk Apple kan je alles uittesten. Test bijvoorbeeld de nieuwste Ipods, digitale cameras, en meer.
Adres:103 Prince St. at Greene Street
[/ul]

Hieronder vind je tips van reizigers over winkelen in New York. Heb je zelf een goede tip over winkelen in New York? Plaats 'm hieronder!

.

Als het om ‘fashion’ gaat, zit je in New York helemaal goed! Alle beroemde modehuizen hebben hier hun stek. Ook voor de minderbedeelde fashionista’s is New York de winkelstad bij uitstek. In Soho en de Upper East Side is de grootste concentratie aan chique kledingboetieks te vinden. Ook langs het noordelijke deel van Madison Avenue zijn dure winkels te vinden. Op de beroemde Fifth Avenue bevinden zich klinkende namen als Prada, Chanel, Bergdorf Goodman, Louis Vuitton of Ferragamo. Wie een kleiner budget heeft, vindt beslist zijn gading in de geslaagde vestigingen van Zara, American Outfitters, H&M of GAP, die al jaren zeer succesvol zijn.

F.A.O. Schwartz is de állergrootste speelgoedwinkel die je ooit gezien hebt, en bekend uit de film Big met Tom Hanks. Alleen al kijken naar de reuzenbarbies, kinder-Porsches en ander ‘verantwoord’ speelgoed is leuk! (tegenover de ingang van Central Park, op 5th Ave. / 58th Str.)
Een grote snoepwinkel waar ze echt alles hebben, Dylan’s candy bar en natuurlijk even langs de m&m’s winkel op time square! vergeet ook toys 'r Us niet op time square, een reuzenrad in de winkel!
hou je van computers, een aantal mooie Apple shops!

victoria’s secret! niet duur; omgerekend 15 tot 50e per bh. zit overal.

natuurlijk de ugg store! en forever 21, leuke hippe winkel.