New York markt tips

New York markt tips

[ul]
[li]Annex Flea Market[/li]De grootste vlooienmarkt van New York, en hiermee ook de drukstbezochte. Er zijn tweedehandsspullen te koop maar ook antiek, meubels, en sieraden.
Locatie:Sixth Avenue / 25th Street
[li]Greenflea’ s Market[/li]Een typische vlooienmarkt. Je vindt er misschien niet veel bijzonders, maar wel leuke snuisterijen.
Locatie:Columbus Avenue / 76th Street
[li]Chelsea Vlooienmarkt[/li]Op deze vlooienmarkt vind je antieke meubels, vintage jeans, sieraden, maar ook oude cameras en beddengoed. Het is een plek waar heel hip New York rondneust.
Locatie:112 West 25th Street
[/ul]

Hieronder vind je tips van reizigers over markten in New York. Heb je zelf een goede tip over markten in New York? Plaats 'm hieronder!

.

Volgens Time Out New York is de beste markt voor koopjes de West 25th Street Market en de Malcolm Shabazz Harlem Market. Op de West 25th markt kan je vooral veel vintage artikelen vinden maar ook antiek en andere spulletjes zoals sieraden. Deze markt is elke zaterdag en zondag van 9 tot 5 open en is te vinden op, hoe kan het ook anders, West 25th Street tussen Broadway and 6th Avenue.

De Malcolm Shabazz lijkt op een Afrikaanse Bazaar waar je naast Afrikaanse stofeen en houten beeldjes onder anderen erg veel mooie handtassen kan vinden. Deze markt is elke dag van het jaar open behalve zop zondagen en is te vinden op 52 W. 116th St.