Nederlands gastgezin voor Thaise student gezocht!

Heeft u wel eens gedacht hoe leuk het zou zijn om een Thaise student in huis te nemen? Extra cultuur in huis en een onvergetelijke ervaring voor buitenlandse studenten. Iets voor u? Het High School Holland team van Travel Active is op zoek naar leuke gastgezinnen voor onder meer 6 Thaise studenten die in augustus 2011 naar Nederland komen.

Bijvoorbeeld Bajara, een zeer sportieve 17 jarige jongen die aan golf, voetbal en basketbal doet. Hij omschrijft zich als een optimistisch en vriendelijk mens op wie je altijd kan bouwen. Hij kijkt er naar uit om de Nederlandse cultuur te leren kennen en de Thaise cultuur te delen met het gastgezin waar hij terecht komt en met alle mensen die hij verder ontmoet. Hij is heel erg benieuwd naar zijn gastgezin, de school waar hij naartoe zal gaan en eigenlijk het complete avontuur! Klik hierom het volledige profiel van Bajara te bekijken.

Wilt u Bajara of een van de andere Thaise studenten een thuis te geven, of wilt u vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust even contact op met het High School Holland Team van Travel Active ([EMAIL=“highschoolholland@travelactive.nl”]highschoolholland@travelactive.nl; 0478 551900)! Zij staan u graag te woord.