Thaise studenten zoeken Nederlands gastgezin!

****Haal de wereld in huis!
****Benjawan, Yaninee en Tanakorn uit Thailand zijn op zoek naar een gastvrij gezin die hen iets van ons mooie kikkerlandje wil laten zien! Benjawan, Yaninee en Tanakorn komen in augustus van dit jaar met tientallen andere uitwisselingsstudenten (uit diverse landen) van het High School Holland programma van Travel Active naar Nederland om hier naar een middelbare school te gaan, in een echt Nederlands gastgezin te wonen en hiermee helemaal ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur.

Een buitenlandse student in huis
Als gastgezin bent u voor een periode van 4, 6 of 10 maanden gastouder voor één van deze uitwisselingsstudenten in de leeftijd van 15 t/m 19 jaar. Voor de student is er geen betere manier om een ander land, de taal, de mensen en de gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het leven van alledag. Op deze manier heeft u voor uzelf wat extra cultuur in huis en draagt u tevens bij aan een onvergetelijke ervaring voor de buitenlandse uitwisselingsstudent!

Meer info
Benieuwd naar de studenten die in augustus 2012 in Nederland arriveren? Wat hun hobby’s zijn en waarom ze zo graag naar Nederland willen komen? Zij stellen zich hier aan u voor! Mocht u interesse hebben of graag vrijblijvende informatie willen ontvangen dan kunt u contact op nemen met het High School Holland Team van Travel Active door te [EMAIL=“%20highschoolholland@travelactive.nl”]mailen of bellen naar nummer 0478-551900.