Nederlands gastgezin voor Australische student gezocht!

Heeft u wel eens gedacht hoe leuk het zou zijn om een Australische student in huis te nemen? Extra cultuur in huis en een onvergetelijke ervaring voor buitenlandse studenten. Iets voor u? Het High School Holland team van Travel Active is op zoek naar leuke gastgezinnen. De studenten komen niet alleen uit Australië maar ook uit Thailand, Japan, Verenigde Staten, België, Brazilië en Venezuela. In augustus 2011 komen er nieuwe studenten naar Nederland. Klik hier, ze stellen zich aan u voor!
Studenten die deelnemen aan het High School Holland programma zijn 15 tot 18 jaar oud en zullen 5, 6 of 10 maanden bij een gastgezin gaan wonen en naar een reguliere middelbare school gaan. Spelenderwijs leren zij de Nederlandse taal en komen in aanraking met onze cultuur en gewoontes.

Wilt u een van deze studenten een thuis te geven, of wilt u vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust even contact op met het [EMAIL=“highschoolholland@travelactive.nl”]High School Holland team van Travel Active! Zij staan u graag te woord.

Travel Active is een uitwisselingsorganisatie met jarenlange ervaring in studie- werk-, vrijwilligers- en Au Pair programma’s over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: www.travelactive.nl of neem contact op via: [EMAIL=“highschoolholland@travelactive.nl”]highschoolholland@travelactive.nl of tel. 0478 – 551 900 voor het Travel Active kantoor in Venray.