Naar Tanzania met Brendafrica travels

Ga naar Tanzania met Brendafrica travels!

Brendafrica adviseert bij het plannen en organiseren van reizen in Tanzania, Zanzibar en Kenia. Safari’s op maat, waarbij rekening wordt gehouden met je wensen en budget.

Wil je op (wandel-)safari in Oost Afrika met je gezin, familie of vrienden en kies je er voor om bewust en kleinschalig te reizen?

Wie met Brendafrica reist is verzekerd van kennis, ervaring, enthousiasme, liefde en respect voor de natuur, de dieren en de mens in Oost-Afrika.

Brendafrica is opgezet door Brenda Moot. Zij heeft ruim twaalf jaar reis- en organisatie-ervaring in Afrika en woont en werkt op Zanzibar.

Brendafrica stimuleert duurzaam toerisme; geld wordt uitgegeven in Afrika! Zij werkt al jaren samen met safari- en locale organisaties, met kennis van cultuur en natuur in Tanzania, Zanzibar en Kenia. Zij steunt kleinschalige projecten en maakt gebruik van excursies georganiseerd door de plaatselijke bevolking. Brendafrica gaat verantwoord om met de natuur en houdt zich aan de culturele codes van Oost-Afrika.

Brendafrica richt zich op mensen van elke leeftijd met een avontuurlijke inslag. Brendafrica bezoekt naast de bekende hoogtepunten, de afgelegen wildernis van Afrika, minder bereisde natuurgebieden, nationale parken en stadjes waar toerisme geen onderdeel van het dagelijkse bestaan is.

Bekijk de website en vraag een offerte aan via www.brendafrica.com.

spam!