Medewerker gezocht voor seizoen 2013 in onze Crêperie, Cirque de Navacelles, Hérault

Hallo,

Voor het komende seizoen, april - oktober 2013, zoeken wij een enthousiaste, Frans sprekende medewerker die alle voorkomende werkzaamheden wil en kan verrichten in onze Crêperie en Gîte d’étappe.

Werkzaamheden bestaan uit (willekeurige volgorde) ontbijt verzorgen voor de gîte gasten (wandelaars), gîte schoonmaken, , schoonmaken terras(sen), voorbereidende werkzaamheden in de keuken van de crêperie, serveren, salades maken, omeletten bakken, afwassen, gasten ontvangen. Het bakken van galettes/crêpes wordt je in een rustige periode aangeleerd, zodat je dit ter vervanging van Inia kan uitvoeren.

Werkzaamheden worden soms onder hoge druk uitgevoerd, dus stressbestendig zijn is een must. Ook flexibel zijn vwb werktijden is noodzakelijk, daar het niet altijd te voorzien is wanneer het druk is.

Wij bieden een 1/2 jaar contract, woonruimte en uiteraard eten (niet alleen crêpes)

Het hebben van een auto is voor jezelf makkelijk ivm de geïsoleerde ligging.

Cirque de Navacelles is een schitterend natuurgebied in de Languedoc - Roussillon, dept Hérault en ligt tussen Montpellier en Millau in. Op jaarbasis komen er zo’n 250 000 toeristen ons dal bezoeken. Uiteraard de Fransen, maar ook Nederlanders, Belgen, Duitsers, Engelsen als ook Amerikanen en Canadezen en “overigen”. Het is een Site Classé en behoort tot het UNESCO. Kijk zeker op onze site www.chambresammonite.com.

Van eind december tot 11 januari zijn wij in Nederland en kunnen we elkaar spreken. Als je toevallig in de buurt bent, ben je natuurlijk altijd welkom, vooraf bellen is natuurlijk wel beter; 0467-151135.

Nieuwsgierig en zin om in een werkelijk uniek stukje Frankrijk te werken? Aarzel dan niet.

Vriendelijke groeten, Hans en Inia