Las Vegas bezienswaardigheden tips

Las Vegas bezienswaardigheden tips

[ul]
[li]Fremont Street Experience
[/li]Dit vind je in Downtown Las Vegas. Het is het grootste videoscherm ter wereld, en elke avond wordt er een spetterende licht en geluidshow gehouden.
[li]Fountains of the Bellagio
[/li]Deze beroemde watershows vind je bij het Bellagio hotel. Vanaf 15.00 start er elk kwartier een nieuwe, spectaculaire show.
[li] Stratosphere Tower Observatieplatform
[/li]Geniet van een panoramisch uitzicht hoog boven Las Vegas vanaf het observatieplatform
[/ul]

Hieronder vind je tips van reizigers over bezienswaardigheden in Las Vegas. Heb je zelf een goede tip over bezienswaardigheden in Las Vegas? Plaats 'm hieronder!

.

1 like

De Hoover Dam is wel echt een bezienswaardigheid, je kan een tour nemen om de Dam ook van binnen te bekijken. Ook kan je vanaf Lake Mead (wat het grootste kunst meer van Amerika is, ontstaan door de Hoover Dam) een soort cruise nemen die je langs de Hoover Dam meeneemt. Op Lake Mead kan je ook veel leuke watersporten doen, wel lekker verkoelend zo in de woestijn :zon02:

1 like

Ook buiten Las Vegas is genoeg te zien.
Een mooie route voor een dagje: via Valley of Fire State Park en dan langs Lake Mead naar de Hoover Dam. Onderweg even stoppen om lekker in het meer te zwemmen.
Ten westen ligt het Spring Mountain Ranch State Park.

Wat ik zo leuk vond aan Las Vegas zijn de hele pretparken die in hotel-casino’s zijn gebouwd. Hele achtbanen door een hotel heen, geniaal toch? Superleuk vond ik Stratosphere Tower. Op een hoogte van 200 meter de achtbaan in! Schitterend uitzicht over Las Vegas en omgeving en gillen maar!

De Hooverdam is indrukwekkend om zelf te zien, foto’s doen eigenlijk geen recht aan de de duizelingwekkende diepte die je ziet als je over de dam kijkt! Het ligt op een steenworp afstand van Las Vegas, op de grens tussen Arizona en Nevada, en slechts 12 km van Boulder City, een klein stadje met een leuke downtown area, als je de drukte van Las Vegas even wilt ontsnappen. Tevens kan je daar het Boulder Dam Museum bezoeken!

Lekker afkoelen kan je bij Lake Mead, een groot reservoir vlakbij Boulder City. Je kan er vissen, zwemmen, een bootje huren en genieten van het mooie uitzicht. Even het zwembad uit en het natuurbad in!