Komend skiseizoen skileraar in Oostenrijk?

Altijd al gedroomd om skileraar te worden?

Maak kennis met het ons Ski & Snow team en ontdek wat het inhoudt om als Ski- of snowboardleraar aan het werk te gaan. Bezoek één van onze infodagen om alvast goed voorbereid te zijn op komend wintersportseizoen.

Geplande infodagen
Voor de werving van ski- en snowboardleraren hebben we inmiddels twee infodagen ingepland. Op donderdag 11 september in Arnhem en vrijdag 3 oktober in Venray.

Meld je hier aan

Tijdens deze kleinschalige bijeenkomsten wordt een presentatie gegevens van ongeveer een uur. Hierin worden o.a. de volgende punten besproken.

[ul]
[li]De inhoud van de ski- en snowboard cursus (Anwärter)[/li][li]De inhoud van de Duitse taalcursus vooraf[/li][li]De verschillende skigebieden en excursiemogelijkheden[/li][li]De accommodaties[/li][li]Verzekeringen[/li][/ul]

Na de presentatie
De presentatie wordt afgesloten met een aantal inspirerende foto’s en video’s, om je zo een duidelijk beeld te geven van hoe een dag als ski- en snowboardleraar er uitziet. Vervolgens is er voldoende ruimte voor het vragen van al jouw vragen. Dit kun je ook doen aan een oud deelnemer die aanwezig is. Zij weet als geen ander hoe het is om te werken als skileraar in Oostenrijk. Neem trouwens gerust je vader, moeder en/of je reismaatje mee.

Wij hopen je op één van deze dagen te ontmoeten

Ski & Snow team
Travel Active