Kom naar de Ski & Snow Infodag!

**Ben je gek op skiën en/ of snowboarden en wil jij je passie delen? **

Bezoek dan de Ski en Snow infodag op ons hoofdkantoor in Venray op vrijdag 15 oktober! Tijdens deze kleinschalige infodag ontdek je wat het inhoud om alsski- en snowboardleraar te werken Oostenrijk. Tijdens de presentatie wordt er op een ingegaan op de mogelijkheden en de verschillen van de wintersportgebieden waar jij aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten?

[ul]
[li]Een inspirerende presentatie, die je een tour zal geven door alle wintersportgebieden waar je terecht kunt komen. Ook zul je ‘een dag uit het leven van een ski- en snowboardleraar’ beleven![/li][li]Je ontmoet het Ski & Snow team van Travel Active en een oud-deelnemer die je voor is gegaan persoonlijk! Je hebt ruimschoots de gelegenheid om met hen kennis te maken en al je vragen te stellen over het worden van een goede ski- en snowboard leraar.[/li][li]Ook is er een medewerkster vanTasman verzekeringen aanwezig om je uit te leggen hoe je goed verzekerd als ski- en snowboardleraar naar het buitenland kunt vertrekken.[/li][/ul]
**Ja, ik kom graag naar de Ski en Snow infodag!

**Ben je enthousiast geworden om onze Ski & Snow infodag te bezoeken? Meld je dan nu snel aan! Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!
**
Waar: **
Travel Active hoofdkantoor
Maasheseweg 79a
5804 AB Venray

Wanneer: vrijdag 15 oktober 2010
Tijdstip: van 10.00 tot 13.00 uur

Wil jij weten hoe je skileraar wordt of wil jij skileraar worden of liever snowboard leraar? WintersportLeraar.nl helpt jou hierbij!

WintersportLeraar.nl biedt jou een Oostenrijkse opleiding tot skileraar of snowboardleraar inclusief baangarantie.

Weet jij nog niet of je wel goed genoeg bent als skiër of boarder? Schrijf je dan in voor de voorbereidingsdag, de ideale voorbereiding op je Anwärter diploma.

Veel succes!