Kom vrijwilligerswerk doen met olifanten in Thailand bij ElephantsWorld! (1 maand)

ElephantsWorld in Thailand is a sanctuary for old, disabled and rescued Elephants. We are looking for one-month volunteers! Find out more about us at: www.elephantsworld.org

Wil je iets doen voor de Aziatische olifant in Thailand? Vind je het leuk om met olifanten en hun mahouts te werken? Lijkt het je leuk om dagbezoekers rond te leiden en hen te vertellen over de olifanten en hun achtergrond? Zoja, dan nodigen we je uit om ons als vrijwilliger te komen versterken voor 1 maand!

Op ElephantsWorld krijg je de mogelijkheid om een sterke relatie op te bouwen met deze geweldig, mooie dieren doordat je elke dag veel tijd met ze doorbrengt. Daarnaast krijg je de ervaring om in de natuur en samen met de mahouts te werken en de Thaise cultuur en way of living mee te maken.

Werkzaamheden als vrijwilliger:

  • Het rondleiden van toeristen samen met andere long-term volunteers. Je vertelt over historie en opzet van ElephantsWorld aan bezoekers, en je vertelt de verhalen over onze olifanten.
  • Het voeren, verzamelen of planten van voedsel en verzorgen van de olifanten, in samenwerking met de bezoekers.

Vereisten:

  • Verblijf van 1 maand
  • Engels kunnen spreken
  • Minimaal 21 jaar

Wil je onze olifanten komen helpen? Lees meer op www.elephantsworld.org/volunteer. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger of vragen stellen via volunteers@elephantsworld.org.

Hopelijk tot snel!
Het ElephantsWorld team

Hou er rekening mee dat in Thailand voor vrijwilligerswerk een wergvergunning is vereist. Zie meer informatie hier.