kleding voor Parque Cajas

Hallo,

wij gaan eind van deze maand naar Equador en bezoeken o.a. het Parque Cajas met een gids. Wij hoorden viavia dat het hier wel eens nat kan zijn (hoog gras) en dat een regenbroek een “must” is. Ik wil de vraag wat algemener maken. Wat is de beste kleding om daar te wandelen/vertoeven in verband met het weer, beestjes/insecten ed? We zijn er een volle dag.
Alvast bedankt voor de reacties!:slight_smile:

Erik

Hoi Erik,

leuk dat je naar Cajas gaat, een heel mooie bestemming. Goed dat je met een gids gaat. Het is best ruig en de routes staan niet altijd goed aangegeven. Ook kan het mistig zijn dus je moet er de weg kennen.

Ga zeker niet met een korte broek. Het beste kun je meerdere kledingstukken meenemen. Als het zonnig is kan het best warm zijn (ook al zit je op grote hoogte), maar meestal is het toch aan de frisse kant. Het kan er ook flink regenen, dus neem zeker waterdichte kleding mee. Als je de hele dag in de regen raak je behoorlijk onderkoeld!

Neem genoeg eten + drinken mee. En geniet vooral!

Bedankt voor je reactie, is duidelijk. We gaan genieten, niet alleen van dit park maar ook van de jungle en Galapagos!!!