Kerst vieren in Sydney, Australië: dankzij TPO kan dat voor nog geen 650 euro per retourticket

De donkere dagen worden steeds donkerder met als jaarlijks dieptepunt de kerstdagen en Oud & Nieuw. Dat betekent behalve rollade eten bij opa en oma ook: kou, regen, sneeuw, het jaarlijkse GroenLinks-vuurwerkdebat en verdere algemene guurheid, zowel binnen als buiten.
Eigenlijk zou je voor écht heel weinig geld naar de andere kant van de wereld moeten kunnen vliegen om aldaar in hartje zomer met 40 graden in de schaduw aan het strand in je hangmat liggend kerst te vieren, ver weg van opa, oma, schoonouders of de herhalingen van Home Alone op de NPO.

**NOU, DAT IS BOFFEN WANT DAT KAN GEWOON!

**

Vier de kerst in Sydney

Zie verder bron: TPO.nlP.S: En stuur ons ff een selfie hier op deze forum vanaf het strand tussen een zwerm bikinibabes met een kerstmuts op je hoofd als je er eenmaal bent [http://dey8cjahdy84s.cloudfront.net/NAtAXq-P80wLWCmQMvMZBmpZRvk=/500x0/http://www.savly.nl/wp-content/uploads/2016/10/sydney2.jpg

https://www.australianexplorer.com/photographs/occasions/christmas_beach_koala_small.jpg](http://biz.tpo.nl/2016/10/20/kerst-vieren-sydney-australie-dankzij-tpo-nog-geen-650-euro-per-retourticket/)

Dat lijkt me nog wel eens wat. Kerst en oudjaar vieren op het strand met 30+ graden!

Zelf al eens gedaan Kees?

Nee Jeroen, nog nooit gedaan over enige jaren wil ik dit wel gaan doen. Vooral Oud en Nieuw in Sydney lijkt mij fabelachtig!

Lijkt mij ook wel wat, lekker met familie op het stand cadeaus uitpakken.
Wel jammer dat je met deze aanbieding ruim 30 uur moet reizen