Jordanië trakteert tijdens de Vakantiebeurs

Net als vorig jaar zal Jordanië dit jaar weer volop aanwezig zijn tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht (11 t/m 15 januari). In samenwerking met Royal Jordanian Airlines en Isropa Reizen zal de Jordan Tourism Board bovendien een aantal prachtige prijzen weggeven.

“Wij zijn zeer verheugd dit jaar weer deel te nemen aan de Vakantiebeurs”, aldus Susan van Egmond van de Jordan Tourism Board. “ Na een kleine dip al gevolg van de aanslagen in Amman in november, is er weer voldoende animo. Jordanië staat te boek als één van de veiligste landen in het Midden-Oosten, en op deze manier kunnen wij laten zien hoeveel het land te bieden heeft op toeristisch gebied.”

Kaartenactie met kans op mooie prijzen
Speciaal voor de Vakantiebeurs heeft de Jordan Tourism Board een kaartenactie ontwikkeld, waarbij reisagenten hun klanten een kaartje kunnen sturen met daarop een afbeelding van Jordanië. Deze kaarten zullen ook tijdens de Vakantiebeurs worden uitgedeeld aan het publiek. Wanneer de kaart wordt ingeleverd bij de Jordanië-stand in Hal 3, maakt men kans op een geweldige reis voor 2 personen naar dit prachtige land. Ook de reisagent zelf maakt kans op een reis, of op een uitgebreid beauty-pakket met produkten uit de Dode Zee.

Populaire bestemming
Jordanië, van oudsher een kruispunt tussen Oost en West, biedt voor zowel de culturele als avontuurlijke reiziger tal van mogelijkheden en is inmiddels een populaire bestemming in het Midden Oosten. Ook het Wellness-toerisme aan de Dode Zee is sterk aan het opkomen, hetgeen blijkt uit de ontwikkeling van een aantal nieuwe, luxueuze Spa’s-en resorts in deze omgeving.

Meer informatie Jordanië: www.visitjordan.com

Bron: TourPRess Holland