Jonge administratieve medewerkers gezocht

Woon je al in Spanje of ben je ook zo zat van het leven in Nederland? Slechte economie, slechte vooruitzichten, torenhoge kosten aan verzekering, huur of hypotheek? Kom naar Spanje! Het lekkerste weer van Europa, voor weinig geld de mooiste huizen te huur en de verzekering alleen al is ongeveer slechts een derde van wat je in Nederland betaalt! En het belangrijkste: GENIETEN VAN HET LEVEN!

Wij zijn een professionele webcamstudio die werken op de bekendste Nederlandse camsites. En we zijn op zoek naar nieuw Nederlands administratief personeel. Je staat dus niet zelf achter de cam (mocht je hier wel interesse in hebben, kun je ook contact met ons opnemen). Je hoeft geen uitgebreide ervaring te hebben, als je maar een beetje snel kunt typen en schakelen.

We bieden je een baan aan in een van de mooiste en warmste plekken van Spanje. Op dit moment is het hier zo’n 25 graden overdag :slight_smile:
Je komt te werk in een van de gezelligste en leukste camstudio’s in Europa. We werken hier met meerdere Nederlanders en zullen je aan alle kanten begeleiden.

Tevens is er de mogelijkheid om voor een zeer beperkt bedrag via ons bedrijf een verzekering af te sluiten en pensioen op te bouwen.
Wij zoeken in principe mensen voor langere tijd tussen de leeftijd van 18 en 30 jaar oud. Ook voor kortere tijd is bespreekbaar. Heb je interesse om hier heen te komen, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een email!

Beste,

Ben geinteresserd voor deze job hier is mijn e-mail mourghiahmed11@gmail.com

Met vriendelijke groet