Je eigen B&B op een Braziliaans strand

B&B “Bela Bahia”. Schitterend gelegen, recht op het strand in een klein, rustig vissersdorpje in de staat Bahia, op 2u rijden van de luchthaven en de hoofdstad Salvador.
Wegens de kleinschaligheid van de B&B, is dit aanbod ook ideaal voor wie geen zaak wil, maar in een mooi woon- of vakantiehuis wil investeren.

De prijs omvat, behalve de grond, het roerend- en onroerend goed en de volledige inboedel, zoals: keukengerei, bad- en bedlinnen, elektrische apparaten, meubels, decoratie, etc. Volledige inventaris op aanvraag.

Verder alle praktische zaken zoals website, accounts op boeking-sites en sociale media, contacten, klantenbestanden, excursies, reserveringen, boekhouding,… Een bron van gouden informatie voor wie nieuw in de regio is. Deze investering garandeert je meteen ook een permanente verblijfsvergunning.

De grond beslaat ong. 650m2 waarop een tuin met palmbomen, zwembad, B&B-gedeelte (3 kamers/suites, overdekte terrassen, ontbijtruimte, ingerichte woonkeuken) en het woongedeelte (living, 2 kamers, 1 badkamer, washok, garage en overdekt terras aan de straatkant).

Wij bouwden in 2007 met degelijke materialen, zoals (legaal) tropisch hardhout en duurzame dakpannen. De inrichting is een knusse combinatie van hedendaagse en hardhouten meubels.

Bela Bahia kreeg hoge scores en goede reviews op diverse sites (zie o.a. TripAdvisor en Booking.com). Lopende reserveringen alvast tot januari 2019. Je kan dus instappen en het werk gewoon verder zetten, zonder zelf de weg te moeten zoeken, contacten te leggen e.d.

Wij vragen slechts BRL 600.000, ongeveer 150.000 euro.
Profiteer van de momenteel zeer gunstige wisselkoers en het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning op basis van investeerder.

Verhoog je levenskwaliteit door minder stress en zuivere lucht, van het strand en de oceaan in je achtertuin.

www.bela-bahia.com