Huur en verhuur van woonruimte in Z-Amerika

CasaCama.com bemiddelt tussen vraag en aanbod van tijdelijke woonruimte in Suriname, de Nederlandse Antillen, het Caribische gebied en geheel Midden- en Zuid-Amerika. Door middel van onze actuele database met woningzoekenden zijn wij in staat om u in contact te brengen met de huurder die u wenst. In onze database zijn zowel particulieren als commerciële bedrijven en overheidsinstellingen vertegenwoordigd.

CasaCama.com werkt op basis van ´no cure, no pay´. Dit betekent dat u uw woningaanbod geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons inschrijft. Wanneer een geschikte huurder zich via CasaCama.com voor uw woonruimte aanmeldt, betaalt u 10% van de netto huurprijs over de totale huurperiode als commissie (dit is de huur exclusief de kosten voor gas, water en elektra). U betaalt dus geen commissie indien wij u onverhoopt geen huurder kunnen aanbieden en dat terwijl uw woningaanbod kosteloos in onze database vermeld blijft.

Onze procedure in het kort:
Uw woonruimte wordt opgenomen in onze database. Deze database is via Internet voor iedereen toegankelijk, wereldwijd kunnen woningzoekenden uw aanbod bekijken. Daarnaast matchen wij uw woonruimte met onze bestaande database met woningzoekenden.
Wanneer iemand uw aanbod via CasaCama.com uitkiest, nemen wij contact met u op om te vragen of uw aanbod vrij is voor de gevraagde periode. Indien zowel u als de huurder akkoord gaat, dan betaalt de huurder 10% van de nettohuur over de totale periode als aanbetaling direct aan CasaCama.com (dit is de commissie die wij voor onze diensten rekenen). Het resterende huurbedrag en de borg worden rechtstreeks door de huurder aan u voldaan, per periode die u kunt aangeven op het inschrijfformulier.
CasaCama.com is verder geen partij bij de huurovereenkomst tussen u en de huurder. Buiten de genoemde commissie zijn er geen andere financiële verplichtingen aan CasaCama.com.

Om uw woonruimte bij ons in te schrijven, vult u het inschrijfformulier in via de volgende link:

http://www.formdesk.nl/aangeboden/inschrijfformulier

of bezoek onze website op http://www.CasaCama.com

Tot slot de voordelen van CasaCama.com op een rijtje:

  • No Cure, No Pay. U betaalt alleen commissie wanneer u daadwerkelijk via ons verhuurt.
  • U heeft minimale wervingskosten en wervingstijd, deze taak nemen wij u grotendeels uit handen.
  • Wij werken met een actuele database met veel vraag van o.a. ambtenaren, expats, docenten en stagiairs.
  • U heeft huurgarantie door middel van de 10% aanbetaling van de huurder.
  • U kunt zelf aangeven welke periode(s) en tegen welke huurprijs u uw woonruimte wilt aanbieden.
  • U heeft uiteraard de vrijheid om ook buiten CasaCama.com uw woonruimte te verhuren.

Indien u naar aanleiding van deze brief nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij hopen dat wij u spoedig mogen verwelkomen bij CasaCama.com!

Met vriendelijke groet,

M.L. Prorok
Marketing & Sales