Hulp gezocht voor ranch in Frankrijk in 2010

**Wij zijn op zoek naar hulp/ondersteuning voor het komende seizoen in **2010.
Je moet minimaal 6 maanden beschikbaar zijn (april t/m september) en liever nog langer (maart t/m oktober).
Werkzaamheden: gastenverblijven, keuken, restaurant, bar, ondersteuning gasten, algemene werkzaamheden op de ranch, stallen.
Dit zijn enkele werkzaamheden. Je hebt/krijgt zeker met de paarden te maken, maar dit betreft niet de voornaamste werkzaamheden.
Je krijgt uiteraard ook de mogelijkheid om te rijden, maar dit is dus NIET de belangrijkste bezigheid en je zult ook geen ritten begeleiden. Daarvoor is het gebied hier te groot en ben je er te onbekend.
Wij bieden een gezellig, hardwerkend team, op een geweldige ranch in een prachtige omgeving. Je verblijft bij ons tegen kost en inwoning en een kleine vergoeding per maand. Rijk qua geld zul je hier dus niet worden, maar daarentegen kun je bij ons een schat aan (levens)ervaring opdoen en veel lol hebben.
Bedenk goed dat het géén luie baan is, daar wij in het seizoen week in, week uit, gasten hebben. Dat wil echter niet zeggen dat je geen tijd voor jezelf hebt, maar omdat de paarden iedere ochtend binnen gehaald/verzorgd/gevoerd moeten worden, is uitslapen er helaas niet bij.
Wij willen graag iemand die voor de gehele periode beschikbaar is, omdat je dan alle aspecten op de ranch mee zult maken, we elkaar veel beter kunnen leren kennen en je een deel van ‘onze familie’ zult worden/zijn. Verder is er gewoon geen tijd om steeds nieuwe mensen in te leren.
Heb je interesse, sta je met beide benen op de grond, kun je hard werken, en ben je beschikbaar… neem dan contact met ons op via [EMAIL=“westernranch@hetnet.nl”]westernranch@hetnet.nl. Stuur info over jezelf, je motivering, je verwachtingen en sluit een foto van jezelf bij.
Kijk tevens in ons fotoalbum: http://picasaweb.google.com/Western.Ranch.Du.Haut.Languedoc