Hallo,
Voor ons familiehotelletje in de Franse Alpen zoeken wij een jonge kok (minimale ervaring noodzakelijk) of iemand voor de bediening (restaurant of terras)
Kost, inwoon ter plaatse (kamer met douche) door ons geregeld
Skipas om in de vrije uren te skieen of te snowboarden door ons betaald.
Starten rond 19 december tot na pasen.
Het hotel ligt vlakbij Alpe d’Huez en er is een skilift en een piste op 50meter.
Voor meer info bel +33476800006 of +33637113895
:was:Ik ben een vlotte en zeer moderne jeugdige vrouw van 59 jaar, maar ik heb een stageplaats nodig , omdat ik vanuit een uitkering wil gaan proberen mijn B&B te gaan opzetten in Nederland.
Omdat ik altijd administratief werk heb gedaan en geen ervaring met horeca zoek ik nu een plek om die ervaring op te doen.
IK heb geen auto en ook geen rijbewijs, wel wil me erg inzetten om mee te helpen in jullie pension.
Als je interesse hebt, geef dan even een berichtje terug.
Kan goed overweg met Engels en Duits, heb 2 jaar schoolfrans gehad, dus dat is niet echt super!!
groetjes
Carla den Hollander
Rotterdam
tel 06 28418661
Dag,
Mijn naam is Daphne van der Spek, 19 jaar, en ik kom uit Veenendaal in Nederland.
Sinds mijn 10e heb ik een grote liefde voor Frankrijk. Mijn doel was om in de komende zomer op een camping te gaan werken in zuid Frankrijk om mijn frans te verbeteren.
Omdat mijn liefde voor Frankrijk steeds groter word en ik eigenlijk niet meer kan wachten om naar Frankrijk te gaan, te werken en mensen te ontmoeten ben ik op zoek naar werk!
Ik heb 2 jaar horeca ervaring. Ik heb het eerste jaar van de opleiding ‘Gastvrouw’ waarna ik ben overgestapt naar niveau 4 hotelschool ‘Horeca Management’ en daar heb ik ook het eerste jaar van gedaan. Daarnaast heb ik naast school een jaar in de horeca gewerkt als keukenhulp en in de bediening, en ik heb een jaar BBL dus 5 dagen werken 1 dag naar school gedaan, eveneens in een restaurant.
Ik heb dus wel een basis om in een restaurant te werken.
Verder ben ik een redelijk rustige, spontane meid en ik houd van lekker werken. Ik heb nog nooit aan wintersport gedaan, maar ik denk dat ik wel aan de sneeuw kan wennen!
Hopelijk heeft u een plekje voor mij en spreekt mijn verhaaltje u aan, in dat geval hoor ik graag van u.
Ik spreek nederlands, engels en basis frans, dwz 4 jaar op school gehad, en daarna ook op de hotelschool. Niet vloeiend, maar ik leer snel!
Vriendelijke groeten,
Daphne van der Spek
zoeken jullie dit jaar ook weer koks.
Mijn naam id jazz peter ik ben kok en zoek een nieuwe uitdaging
Kort c.v
erkervaring: Opleiding: Diploma: VBO Liemers College Zevenaar Consumptieve techniek van 1992- 1996…Ja Cursus typevaardigheid 1994…Nee MBO- zelfstandig werkend kok 1996- 2000…Ja BHV -er vanaf 2004 Taalcursus Spaans vanaf januari 2007 tot februari 2008 Werkervaring leerling: Partycentrum De IJsselhoeve, Doesburg 1e jaars leerling kok van juli 1996 tot augustus 1997 Palestra, Braamt 2e jaars leerling kok van september 1997 tot augustus 1998 Hotel Ruimzicht, Zeddam 3e jaars leerling kok van september 1998 tot augustus 1999 Restaurant De Heereboer, Zeddam 4e jaars leeling kok examenjaar van september 1999 tot augustus 2000 Werkervaring zelfstandig werkend kok: via randstad horeca personeel gezocht, Zeddam van september 2000 tot augustus 2002 Werkzaamheden: zelfstandig bereiden van maaltijden, buffetten, a la carte, zelfstandig maken van roosters, bestellingen met geautomatiseerde bestelsystemen Partycentrum jan Ter Horst, Netterden van september 2002 tot augustus 2003 Werkzaamheden: zelfstandig bereiden van cateringen, buffetten en diners ( o.a. verantwoordelijk voor de catering bij schouwburg Amphion, Doetinchem) HCR De Kruisberg, Doetinchem van september 2003 tot september 2004 Werkzaamheden: zelfstandig bereiden van maaltijden, buffetten en a la carte, maken van bestellingen, telefonische reserveringen aannemen van zowel van het restaurant als het hotel. Sensire zorgcentrum Sydehem, Zeddam van augustus 2004 tot heden Werkzaamheden: het zelfstandig bereiden van maaltijden voor de cliënten van het verzorgingshuis, dieetvoeding, buffetten voor de thema- avonden, diners voor verjaardagen/ partijen. Het maken van de personeelsplanning. Het maken van bestellingen met geautomatiseerd bestelsysteem. Het aansturen van keukenassistenten, voedingsassistenten. Het organiseren en bewaken van het HACCP systeem in de keuken.
Geachte,
Mijn naam is Byster Thomas ik ben een Belg van 32 jaar en geniet reeds 16 jaar horeca-ervaring. Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels en heb noties Duits en Spaans. Ik heb zonet mijn zomerseizoen met succes in de 4sterren Club Med Opio in de Provence voltooid en ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging voor deze winter. Ik ben barman - serveur, ben heel sociaal en ben gepassioneerd door deze job.
Ik heb het geluk op uw advertentie te zijn gebotst en heb dan ook geen moment getwijfeld u te contacteren. Ik hoop spoedig nieuws van u te kunnen ontvangen, ik kan u gerust mijn CV of andere papieren doorsturen indien gewenst.
Ik zal proberen u vanavond omsteeks 19u telefonisch te contacteren of indien nodig kunt u me steeds bereiken op het nummer 0032 496 389 024.
Met vriendelijke groeten
Byster Thoams