Hoe plaats ik onze vacatures

Beste wereldreiziger medewerker,

Mijn naam is Linda van der Sanden en ik bericht u namens de Teachers for Africa Foundation (Stichting Docenten voor Afrika). Ik vraag me af of u naar onze profielinstellingen kunt kijken, want ik zou graag weer onze stages en ons vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika online zetten via uw website.

Ik hoor graag van u hoe ik dit kan doen.

Groeten,

Linda

Hoi Linda

Om vrijwilligersprojecten te plaatsen dien je mee te doen aan het Wereldwijzer Vrijwilligerswerk Samenwerkingsverband.

Meer informatie vind je hier: http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=173725

Groetjes Thijs

Via Wereldwijzer app

Beste Thijs,

Dit houdt dus in dat we niet meer gratis kunnen posten? Ik hoor graag hoe wij als ANBI en kleine stichting met beperkt budget nog kunnen concurreren met de grote commerciële jongens.

Mocht u ideeën hebben, wij horen graag van u!

Groeten,

Linda

Hoi Linda

Ik snap dat het vervelend is maar het onderhouden van Wereldwijzer en alle communicatie daar om heen kost veel geld. We zijn dus genoodzaakt om hier een vergoeding voor te vragen.

Ik zal je bericht even doorzetten naar Zlata. Misschien kan zij nog iets bedenken voor jullie.

Groetjes Thijs

Via Wereldwijzer app

Hai Thijs,

Nou dat zou geweldig zijn. Ik zou het heel jammer vinden, want ik vind jullie site een hele fijne site. Misschien dat het voor Zlata belangrijk is om te weten dat wij een ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling).

Groeten,

Linda

Hallo Linda,

We hebben de samenwerkingsverbanden opgezet, om zo juist de kleinere organisaties te helpen. Het deelnamebedrag gaat naar onderhoud van de online kanalen en naar betaalde promotie. Zo hoef je er zelf geen kennis van te hebben en er geen tijd in te steken. Grotere commerciele organisaties hebben zelf deze kennis wel en steken tijd en geld in adverteren. Wij doen dit als onafhankelijke non-profit partij voor kleinere organisaties.

Samenwerkingsverband vrijwilligerswerk: http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=173725

Samenwerkingsverband stages: http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=178219

Groeten, Jeroen