Hallo allemaal......

Wij zijn Nick en Marleen, 30 en 28 jaar oud. We hebben samen al verschillende soorten reizen gemaakt, waaronder een zeer relaxte zeilvakantie in Kroatie en een paar geweldige cruise-vakanties naar o.a. Noorwegen/Denemarken, Italie/Griekenland en Dubai/Abu Dhabi. Maar nu is het tijd voor ons volgende project:

Een road-trip door West-Amerika!!!

De bedoeling is dat we volgend jaar 4-5 weken gaan road-trippen door West-Amerika. De voorpret is al begonnen en we zijn van alles uit aan het zoeken. Er is veel informatie te vinden en ook verschillende routes die al uitgestippeld zijn, maar het is telkens net niet precies wat we eigenlijk willen. Dit wordt onze eerste reis die we volledig zelf gaan organiseren dus alle tips zijn welkom :smiley:

Aangezien we niet zo’n camper fans zijn huren we het liefste een auto en schaffen ter plaatse wat basic kampeerspullen aan zodat we hotelovernachtingen kunnen combineren met campings bij de nationale parken. Indien er hier iemand is die daar ook op deze manier gereisd heeft dan horen we het graag. We komen graag met je in contact voor de beste tips en tricks :wink:

Groetjes…

Hoi Nick en Marleen,welkom op wereldwijzer!
Rondreizen met de camper is het ideale vervoermiddel om optimaal van de schitterende natuur te kunnen genieten.
Ik veronderstel dat jullie nog met vele vragen zitten?
Hier op wereldwijzer hebben we ook een Amerika Forum waar je je berichten kan posten !
Succ6 nog met jullie reisvoorbereidingen Nick en Marleen !
Met vriendelijke reisgroet,
georgessiam.