gratis vakantie frankrijk

wie (2 vrienden, vriend en vriendin, 2 vriendinnen, mag ook ouder stel zijn of vutters)met eigen accomodatie - tent of caravan - willen a.s zomer een paar weken gratis op camping in Bourgondië komen staan en in ruil daarvoor voor de bloemen zorgen = ongeveer 1,5 uur werk per dag.
Periode : tussen 15/06 en 5/09
Dus meerdere mensen kunnen reageren.
Graag wel minstens 2 weken beschikbaar zijn

Hallo,

Wij (een studerend stel) zijn zeer enthousiast over uw advertentie. Wij waren al van plan om dit jaar naar frankrijk op vakantie te gaan dus dit zou een mooie kans zijn om het een beetje goedkoop te houden.
Wilt U mij terug mailen of het nog kan en dan misschien nog wat meer informatie over hoe het verder in zijn werk zou gaan.

Met vriendelijke groet:
Léonie de Hoog en Rogier Vogelij

Leonie,
Wil je even direct contact opnemen met :
camplier@worldonline.fr

Beste mevrouw/meneer, wij zijn zeer geïnteresseerd in uw advertentie om in Frankrijk op uw camping te verblijven. Wij hebben 12 jaar lang in de grote vakantie werkzaamheden op een kleine familiecamping verricht. Aangezien wij van plan zijn om voor langere tijd met onze camper naar het buitenland te gaan, lijkt ons uw aanbod erg interessant. Wij hopen van u te vernemen. Met vriendelijke groet en vive la France. René en Inge