Goedkope bustickets naar Parijs, Toulouse of Barcelona

Hey,

Ik heb laatst heel goedkoop bustickets kunnen inkopen naar Barcelona vanuit Amsterdam via nl.eu.megabus.com zodat ik en een paar vrienden alle ruimte hadden om te gaan wanneer we willen. Ik heb nu nog een aantal van die tickets over en heb besloten ze te verkopen voor het goede doel. Namelijk de Harambee foundation in Kenia. De bus gaat via Parijs en Toulouse en dat zijn dus ook plekken waar je kunt uitstappen en er zijn tussen de 2 en de 8 plekken per bus beschikbaar. Vertrekdata vanuit Amsterdam: bijna elke dag tussen 16-30 augustus. Terugreis is ook mogelijk oa vanuit Barcelona tussen 27-08 en 03-09. Stuur maar een berichtje als je wat wil overnemen of nog vragen hebt want ik kan me voorstellen dat dit een beetje een vaag bericht is. Echter kan je de reserveringen zelf bekijken op de website van Megabus om zo te zien dat ik geen grapje maak :wink:

Groeten,

Niels

Schermafbeelding 2014-07-09 om 14.01.02 (1).png

Beste Niels, hoe duur zijn deze bustickets?
Groet, Esther

goede vraag. Om naar Barcelona te gaan vraag ik 30 euro per ticket. Als je ook een terugticket wil of meer tickets in een keer wil kopen, kan ik wel prima prijs maken.

Ik wilde naar Montpellier(en retour), dan zou het denk ik voor mij handig zijn om in Toulouse uit te stappen en van daaruit een ander vervoermiddel. Maakt dat nog wat uit voor de prijs? (ik heb werkelijk geen idee).

Groetjes, Esther

ik dacht dat ik je een prive bericht had gestuurd? stuur me anders even een email op slein.asmfi (apenstaartje) gmail punt com dan praten we verder