Gezondheidsreis ANDERS in Kenya

Kenya is één van de mooiste landen van Oost-Afrika.
Geen betere plaats voor een gezonde anti-stress break.
Kenya is bekend om zijn prachtige stranden,natuurparken, exotisch fruit, ligging aan de evenaar en zeer vriendelijke bevolking.

Altijd al naar Afrika gewild maar nog niet gedurft ?

Kom met me mee tijdens mijn volgende reis. Op die manier reis je niet alleen en delen we de kosten.

We kunnen samen dingen doen, maar evengoed elk zijn ding doen. Je hebt voor deze prijs een retour ticket, de taxi’s ter plaatse,een verblijf en kan kiezen wat je wil eten. Geniet van het weer en de omgeving, inclusief al het exotische fruit, de prachtige natuur, je boekt een safari of een leuke dagtrip.

Alles KAN niets hoeft. In ieder geval heb je geen dagelijkse beslommeringen want alles wordt gedaan : koken,opruimen, schoonmaken, thee zetten …er is geen radio/tv/pc/werk/stress…
Vermijd massa toerisme

Er is helaas veel massa toerisme aan de kustlijn. De kust is 500 km lang. Van Tanzania tot Somalië.
Tijdens het seizoen komen er op de luchthaven van Mombasa alleen al 120.000 toeristen aan met chartervluchten uit heel Europa. Deze toeristen worden in grote bussen, die door de hotels gehuurd worden, naar hun hotel gebracht, waar ze meestal niet meer uitkomen tijdens hun verblijf. Ze krijgen daar naar gelang hun ‘status’ een plastic gekleurd armbandje waardoor het hotel personeel weet of ze Half Pension, Vol Pension of All inclusive hebben.

Er worden activiteiten georganiseerd, zoals Aqua gym en Volleybal wedstrijden. Dit heeft tot gevolg dat de rustzoekende toerist geen rust krijgt, want de hele dag is er luide muziek en word je aangesproken om toch aub. mee te doen.

Tijdens de ‘’voedertijd’’ rent iedereen naar het buffet, waar er min of meer westers eten klaarligt. Men eet zichzelf schandalig vol en laat heel veel eten op de borden achter , in een land waar veel mensen hun buik niet dagelijks kunnen vullen.

’s Avonds op tijd gaan slapen om tot rust te komen is er ook niet bij. De evening party’s gaan door tot laat in de nacht en als ze officieel gestopt zijn gaan er altijd nog mensen doordrinken en/of met veel lawaai en slaande deuren brallend in de gangen lopen.

Als je dan denkt op het strand rust te vinden …. mis, zodra je voet op het strand zet word je belaagt door minstens 10, soms meer ‘beachboys’ die je van alles porberen te verkopen. Van houten souvenirs tot safari’s en van schoenen tot shampoo.

Al deze ellende voorkom je door in een prive villa te logeren op een gebied van 8000 m². R U S T

Iemand zin om mee te gaan ?

:zon02:

.