Gezocht Werk In Spanje

Hallo allemaal,

Ik wil komende zomer 2004 gaan werken in spanje…Dat is in ieder geval tot nu toe het plan. Het lijkt mij leuk om in een toeristisch gebied te gaan werken. Zijn er nog meer mensen die zoiets dergelijks willen gaan doen?

Het leukst lijkt mij om te gaan werken op Mallorca, Ibiza, Salou, Lloret, Blanes of de Canarische eilanden… Het soort werk dat ik wil gaan doen maakt mij niet erg veel uit. Alleen de entertainmentwereld lijkt me nix, voor de rest sta ik open voor alles. Ik ben een harde werker en kan goed met anderen werken, verder ben ik erg flexibel en makkelijk in de omgang. Ik ben 23 jaar en kom uit Groningen. Ik spreek goed engels en een beetje duits.

Duz als er mensen zijn die dit ook willen of als u een baan in spanje heeft, ontvang ik graag bericht op r_limbeek@hotmail.com

Ik kijk uit naar jullie emails!!!
Groetjes Robbert

Hoi Robbert,

Ik heb vorig jaar in Blanes gewerkt en heb een hele leuke tijd gehad.
Wat ik je aanraad is om gewoon het vliegtuig te pakken en ter plekke
een baan te zoeken. Geloof me, ze zoeken overal wel mensen en als het in Blanes niet lukt reis je verder naar Lloret.
Succes gegarandeerd.

Succes ermee…

Henriette
HenrietteVFF@hotmail.com

Heeey,

Ik wil ook komende zomer in Spanje gaan werken! Salou, Mallorca , Ljoret de Mar en de Canarische eilanden hebben mijn voorkeur… Ja, en Kreta! dat lijkt me ook wel wat…
Ben nu al een tijdje op zoek maar blijkt toch moeilijker dan ik dacht. Heb jij ondertussen al iets gevonden? Tips zijn altijd welkom natuurlijk :smiley:
Verder ben ik een hele gezellige meid van 18 jaar, studeer in Groningen en kan heel hard werken!

liefs en veel succes
Annemiek