Gezocht samenwerkingspartner Kaapverdië voor kort durend 'vrijwilligerswerk'

Wij zijn opzoek naar een organisatie/ project op de Kaapverdische eilanden Boa Vista, Sal of Fogo om mee samen te werken.

Wij zijn ActLocal (stichting) en zijn sinds 5 jaar actief (http://www.actlocal.nl/). Ons doel is meer begrip en verbinding tussen mensen wereldwijd. Wij doen dit door reizigers/ vakantiegangers (voor een korte periode) te koppelen aan lokale mensen en initiatieven. Om zo, op een laagdrempelige manier kennis te maken. Momenteel zijn we actief in 12 landen op 4 continenten.

Nu zijn we, voor een speciaal project heel gericht op zoek naar een samenwerking in Kaapverdië. De doelgroep die wij daar specifiek willen koppelen aan een project komt 1 dag, is gemiddeld 25 jaar en heeft een voorkeur voor activiteiten met kinderen (wij staan ook zeker open voor andere activiteiten).
Heb je een project op Boa Vista, Sal of Fogo en lijkt het je interessant om eens verder te bespreken of wij misschien iets voor elkaar kunnen betekenen hoor ik het graag, mail adres: carolien@actlocal.nl.

Groeten Carolien Beerlage