Ervaringen met het reismagazine Reizen (ANWB)

Reizen is het enige gespecialiseerde en praktische reisblad voor bijzondere bestemmingen. In Europa maar natuurlijk ook daarbuiten. Autoroutes, originele city trips, exotische bestemmingen, actueel reisnieuws, hotel-tips, reisaccessoires en topfotografie van de beste reisfotografen. Verschijnt 11 keer per jaar (juli/augustus is dubbelnummer).

Dit tijdschrift gelezen? Plaats jouw ervaring hieronder!

Meer informatie / proefabonnement op Reizen

Na jaren abonnee te zijn geweest, heb ik mijn abonnement opgezegd. De berichtgeving was erg eenzijdig. Europa bestaat maar uit 1 land en dat is Frankrijk. Dit land werd dan ook veel te vaak belicht. Ook kwam de rest van de wereld nauwelijks aan bod

Ik ben ook een paar jaar lid geweest, maar inderdaad het was erg gericht op de doorsnee vakantielanden, en er was erig weinig te vinden buiten Europa.

Ik had ook erg veel problemen om op te zeggen, maar dat was een bijzaak…

Inderdaad, dat is onze ervaring ook geweest. Frankrijk, Italië en Spanje-. Scandinavië wordt haast nooit genoemd.
Heb het o.a. daarom ook opgezegd.
Dirk

Hallo.
Heb drie jaar een abonnement op reizen en vind het een leuk blad. Gaat tegenwoordig wel steeds meer buiten Europa. Wil je specifieke info over een land, tja dan is een ‘algemeen’ magazine niet handig, maar voor mij is Reizen een leuk informatief blad met leuke reistips.

Ik lees Reizen bij vlagen, ik koop het blad meestal voor een enkel specifiek artikel. Niet onaardig geschreven, redelijke fotografie en vaak behoorlijk praktisch ingesteld, maar in alle opzichten des ANWB’s: vooral erg veilig.