Een vrijwilligerswerk reis plaatsen? Lees eerst dit bericht!

Organisaties / stichtingen die meedoen met het Wereldwijzer Vrijwilligerswerk Samenwerkingsverband kunnen in deze rubriek hun vrijwilligerswerk reizen plaatsen en bijhouden. Meer informatie over deze mogelijkheid vind je hier.

RICHTLIJNEN VOOR HET PLAATSEN VAN EEN REIS

  • Let er op dat je 1 reis per nieuw topic plaatst

  • Het project wordt doorgeplaatst op Redirecting...

  • Het project wordt doorgeplaatst op twitter.com/vrijwilligerww

  • In de nieuwsbrief “Wereldwijzer Vrijwilligerswerk” (ruim 8.000 inschrijvingen) is een verwijzing naar deze rubriek opgenomen

Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken voor de lezer, moet het bericht dat je in deze rubriek plaatst aan de volgende voorwaarden voldoen. Je bericht wordt eerst bekeken door de redactie van Wereldwijzer, voordat het wordt gepubliceerd.

**1. Titel. **

De titel van het bericht dat je plaatst moet als volgt zijn samengesteld:

Reis: Soort reis Land - datum (organisatie)

Bijvoorbeeld:

Reis: Jongerenreis Tanzania - 28 juni t/m 19 juli 2014 (Het Andere Reizen)

2. Omschrijving

Zorg ervoor dat het bericht zelf zo volledig mogelijk is. Geef een uitgebreide beschrijving van de reis, overzicht van kosten, werkzaamheden als vrijwilliger en al wat nog meer relevant is. Plaats onderaan het bericht een link naar de plek op internet waar de lezer uiteindelijk kan boeken.

Voeg minstens twee foto’s toe aan het bericht en integreer indien voorradig een YouTube filmpje van de reis.

[HR][/HR]

We willen deze rubriek overzichtelijk houden voor bezoekers die op zoek zijn naar vrijwilligersreizen. Om die reden maken we het bericht enkel openbaar als aan bovenstaande richtlijnen is voldaan.