Echtpaar zoekt mooie plek om te wonen, werken, leren & leven.

Ik en mijn vrouw zijn op dit moment nog woonachtig op Bonaire. Hier wonen en werken we allebei al 10 jaar en wachten nu tot ons huis verkocht wordt. Als we teruggaan willen we samen, met de opbrengst van ons huis, iets overnemen of starten in het recreatieve segment. Dan denken we met name aan een camping. Maar dan willen we toch eerst ervaren hoe het is om dagelijks te leven en te werken op een camping.Ook als we ons huis niet verkopen dit jaar hebben we besloten om te kijken of we samen ergens kunnen gaan werken. We willen dan begin volgend jaar ( maart 2015) terug en ons huis op Bonaire verhuren. Zo kunnen we in afwachting van de verkoop van ons huis rondkijken en een hoop leren.

We hebben beide Hoge Hotelschool danwel Leisure Management gedaan. We hebben samen al aardig wat ervaring op het gebied van horeca, financiën, leiding geven. We zullen echter wel aan het Frans moeten werken.

Dus bent u op zoek naar een echtpaar dat uw team komt versterken of juist veel werk uit handen neemt. Laat het ons weten.

Groet
Daniel & Henriette