Droom villa met uitzicht op zee kopen???

In west Alexandria zijn wij momenteel bezig om dit schitterende villa te bouwen. Het bevindt zich in Sidi Kreer, tegenover Kreer village. Dit is het begin v/d Noordkust, net na de bekende wijk Al Agamy en vlakbij de uitvalswegen, o.a. Ring Alexandria, de hoofdweg v/d Noordkust en de snelweg naar Cairo.

De voortuin is maar liefst 18 bij 35m. Hier kan een leuke zwembad aangelgd worden (prijs is ex. het zwembad), en de tuin wordt er aangelegd met heerlijk geurende bloemen en uiteraad met tropishe planten en mooie palmbomen.

De totale grondoppervlakte is 1035 m2, en de woonoppervlakte is circa 482 m2 De terrassen bestaan uit overdekt, zon en dakterrassen, en deze zijn verspreid over alle verdiepingen!

De indeling:

Begane Grond:
Zeer ruime woonkamer, wc, gedeeltelijk open keuken en een overdekte terras van 3.5 bij 9 m.

Eerste verdieping:
Ruime woonkamer, drie ruime slaapkamers, een zeer ruime master bedroom, ruime badkamer en een terras van 4 bij 10m met pergola. De master bedroom en de woonkamer hebben directe toegang tot het terras.

Tweede verdieping:
Zeer ruime kamer van 5.5 bij 6.5m met een zeer balkon en directe toegang tot het terras, een grote badkamer, open keuken met zeer balkon en een mooie open terras van maar liefst 5.5 bij 14m!. Deze verdieping is ontworpen als apparte suite/ gasten verblijf.

De hoofdingang v/d villa bevindt zich op de begane grond, daarnaast is een trap die leidt naar de eerste verdieping en bovendien zijn alle verdiepingen v/d villa met elkaar verbonden via een mooie en ruime trappenhuis.

In een deel v/d zijtuin/ linkerkant van het poort(dit is 16 bij 12m.) wordt er een garage met aangerenzende verblijf voor de bewaking-schoonmak(st)er opgezet.

Het uitzicht aan de voorkant v/d villa is de azuurblauwe zee en aan de achterkant is het meer van Mariout. Deze locatie is zeer aantrekkelijk te noemen, en mede daardoor hebben er verschillende onroerendegoedbedrijven in dat gebied mooie compounds en resorts ontwikkeld, naast de bestaande.

- Op een loopafstand van circa 700 m. zijn de mooi witte zandstranden te bereiken.
Mogelijkheid om toeganspasjes te regelen (tegen betaling) om gebruik te maken v/d faciliteiten wat de resorts in de buurt te bieden hebben o.a. jachthavens, golfbanen, tennissen, golven, zwemmen, etc.
- Voor de meeste benodigheden zijn er op een afstand vanaf 300 meter genoeg winkeltjes aanwezig.
- De afstand naar o.a. Alexandria City Center, de Down toun en de internationale supermarkt Carrefour en de bijbehorende winkelcentra’s is ong. 25 min. rijden, naar het nieuwe Alexandria vliegveld( Bourg el Arab) is het 10 min. en naar het huidige vliegveld is 30 min. rijden.
Mogelijkheid om een tuinman- bewaker- schoonmaak(st)er voor u te regelen tegen een geringe vergoeding.
- De villa biedt behoorlijk veel ruimte, luxe en mogelijkheden.

De afstand naar het internationale ziekenhuis, Moubarak ziekenhuis is 5 min. rijden. Naar de bekende paardenclub Kings Ranch, Hilton hotel, Engelsh internationale scholen, Mc Donald 's, Olympishe stadion is 10 min. rijden. Dus, zeer geschikt voor zowel vakantie als permanente woning!

Het project is van een NL- Egy. eigenaar. Nieuwe foto’s v/d de bouw en afbouw werkzaamheden kunnen op verzoek naar u toegezonden worden. De villa wordt naar Europese maatstaven afgewerkt. Verwacht wordt dat het voor de zomer van 2009 klaar zal zijn. Tegen die tijd zullen wij starten met de bouw van een andere villa op een grond van circa 630m2. Dit ligt èèn straat verder v/d huidige locatie. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de bouw-afbouw-onderhoudswerkzaamheden van uw (vak)woning in Egypte door ons betrouwbaar en vakkundige mensen te realiseren.

De verkoopprijs voor deze villa is 1.600.000 LE - 210.000 euro!!!

Indien uw geïntresseerd bent, kunt u ons gerust mailen naar: alexhome@live.nl

http://statisch.marktplaats.com/images/8x8_curve_lbe_blue_vip.gif