Hey, wat mis ik Cuba, de sfeer, de muziek, het mooie weer en het mooie landschap.
Ik heb deze morgen het typische drankje proberen na te maken, je weet wel het drankje dat je krijgt bij het ontbijt
Ik heb het geprobeerd met mango en dat vermalen met ijsblokjes, maar in Cuba smaakte het beter.
Weet iemand soms de juiste manier om het te maken???
Doen ze er suiker in? Welk fruit?
Ik weet alleen nog dat het superlekker was
Groetjes
Ik denk dat je het dan over mango juice hebt maar er zijn verschillende dingen die je in acht moet nemen:
- Er zijn verschillende soorten mango’s, sommige zoet, sommige bitter, sommige eet je juist met zou en limoen (harder soort)
- Veel mango juice is aangelengd met een pakje
Maar voor de echte mango juice moet je een goede blender hebben en ijsklontjes, een beetje suiker. Stop gerust een heel bakje ijsklontjes in de blender en een hele mango. Laat de blender flink malen om er een dun sap van te maken. Eventueel een beetje water erbij om het dunner te maken. Er is echt helemaal niets anders aan, ik maak 'm regelmatig; het mango seizoen komt er weer aan ![]()
1 like