BBI drie maal per week naar Noorse sneeuw

Scandinavische winteravonturen met individuele arrangementen die eigenlijk voor de incentivemarkt zijn gemaakt en drie keer per week rechtstreekse vluchten van Eelde naar Stavanger in Noorwegen. Dat zijn enkele van de noviteiten uit het nieuwe Scandinavië programma voor de winter 2006/2007 van BBI Travel in Eelde. Naast bestaande succesvolle bestemmingen heeft BBI Travel in de fraaie nieuwe gids een aantal nieuwe bestemmingen, arrangementen en bijzondere trips gepubliceerd.

Iglo en Ice Hotel
Hieronder vallen het, inmiddels zeer bekende, Iglo hotel in Alta in Noord-Noorwegen, het al even vermaarde Ice Hotel in Jukkasjarvi, een 8-daagse winterflydrive met 4x4 jeep door Fins Lapland, een betaalbare 5-daagse sneeuwscootersafari vanuit Fins Lapland naar de Noordelijke IJszee en een ‘beleef de winter in IJsland’-arrangement.

Groenland
Bestemming Groenland heeft haar winterpremière met ook weer een betaalbaar 7-daags arrangement, waarbij de klant de excursies naar believen en budget kan uitkiezen.

Finland
Voor de wintersport is in Finland de bestemming Himos nieuw. Een sneeuwzekere en gemakkelijk per ferry en eigen auto bereikbare bestemming, met verassende wintersportmogelijkheden.

Kwalitatief
In Noorwegen herintroduceren we de bestemming Geilo met een aantal kwalitatief zéér goede accommodaties zoals de suites van een Spa-Resort. In Zweden zijn de gemakkelijk bereikbare bestemmingen Hovfjället en Branäs aan het aanbod toegevoegd. Op bestaande bestemmingen is het aantal accommodatie’s uitgebreid met een aantal luxere hotels, appartementen en chalets.

Directe vlucht
Nieuw is ook de mogelijkheid om direct vanaf Groningen Airport naar Noorwegen (Stavanger) te vliegen. Het vertrek vanaf de luchthaven waar BBI Travel tevens is gevestigd, zal in eerste instantie drie keer per week mogelijk zijn, maar dit kan -zo nodig- snel worden uitgebreid.

Parkeren
Parkeren op 200m van de incheckbalie tegen zeer gunstige tarieven, alsmede een goed bereikbare luchthaven vormen de belangrijkste pré’s voor deze verbinding. ‘BBI Travel heeft er als het ware een vlucht vanaf het eigen kantoor bij gekregen…’, aldus directeur Henk van der Kooi.

Bron: Tourpress