Au pair gezocht Armidale, Australie

Wij zijn op zoek naar een leuke en vakkundige meid/jongen die voor onze vrolijke meiden kan zorgen!
We gaan voor 2 jaar in Armidale wonen, dit ligt tussen Sydney en Brisbane!. Het stadje is niet zo groot maar er is zeker genoeg te doen in de omgeving.

Over ons 

Wij zijn met zn 4tjes. Leendert en Naomi (ouders) en Loren (3) en Zita (1, in mei). Loren is een uitdaging, ze Is superlief en knuffelig, maar heeft ook een taalachterstand en kan erg eigenwijs zijn (maar welke peuter niet). Zita is mega - actief, maar kan zich goed vermaken. Het zijn echte waterratjes :-).
Ik (Naomi) ben fulltime aan de slag bij de universiteit daar en Leendert kan op afstand blijven werken bij zijn huidige werkgever.

Onze verwachtingen 

Wij zijn wel op zoek naar iemand met een achtergrond in pedagogiek, psychologie of logopedie of ervaring met werken bij kinderdagopvang om Loren verder te helpen (iig iemand met aardig wat ervaring met deze leeftijd en het 1 en ander bijbrengen, ook nog met geduld ;-)). Verder iemand die gezellige dingen kan ondernemen met de kinderen. Ze kunnen naar kindergym en zwemles. Rijbewijs is dan wel handig.

Wij bieden:

  • wat ons betreft voor 3 (a 4) dagen in de week, de rest kan je zelf op pad als je dat wilt
  • onderdak (eigen kamer en badkamer) en eten etc
  • zakgeld om wat leuke dingen mee te ondernemen (nader overeen te komen)

We zijn inmiddels goed gesettled in Armidale en zoeken een opvolger voor onze huidige au pair en begin is ongeveer mei. Dus lijkt het je wat om voor ongeveer 6 maanden (minimaal 3 maanden) bij ons te blijven, laat een berichtje achter of mail (naomi punt duijvesteijn @ gmail.com) Onze voertaal is Nederlands, dus vaardigheden in Engels zou je ergens anders op moeten doen.

Laat een berichtje achter als je geinteresseerd bent!
groeten Naomi en Leendert