Aanbod vrijwilligerswerk: Kinderen- en jongerenproject - Afrika

De voorbereiding op het doen van vrijwilligerswerk kost tijd! Er zijn natuurlijk praktische dingen die je moet regelen, maar ook zelf kunnen voorbereiden op wat je daar tegen gaat komen.

Wij bij Be More zijn er op ingericht dat deze voorbereiding snel kan gaan. Dat je aanmelding binnen een paar dagen definitief is, waardoor je je ticket kan gaan boeken, je inentingen kan gaan halen enz. We plannen je ook gelijk in voor een voorbereidingsdag, dat je je samen met je mede-vrijwilligers kan voorbereiden op je tijd daar.

En er zijn nog allerlei projecten waar je dan aan de slag zou kunnen in juni. Bijvoorbeeld bij Umthombo als je wil werken met straatkinderen in Zuid-Afrika, bij FOHO als je samen met de jeugd je wil inzetten voor de Ugandese jeugd, bij Chedra als je je bezig wil houden met het voorlichten van jongeren over HIV/Aids, bijMother of Peace als je in een weeshuis aan de gang wil gaan, en nog veel meer!

Kijk op www.be-more.nl, mail naar [EMAIL=“info@be-more.nl”]info@be-more.nl of bel 024-3604849 als je in juni nog weg wil gaan!

Groetjes,

Yvette