Aanbod vrijwilligerswerk: Diverse lokale projecten - Afrika en Azië

We geloven dat mensen de sleutel zijn tot het verkleinen van de grote verschillen in de wereld. Samen met onze vrijwilligers, reizigers en partners veranderen wij de wereld, beetje bij beetje. We verbinden mensen en inspireren tot actie. We werken nauw samen met kleinschalige projecten in **Azië **en Afrika. We steunen ze niet alleen financieel, maar vooral met vrijwilligers.

Het project
Via Be More kun je al vanaf 4 weken als vrijwilliger samen met de lokale bevolking aan de slag. Je draait mee op een sociaal project in een van onze landen; Cambodja, Filipijnen, Malawi, Uganda of Zuid-Afrika. Onze diverse partnerprojecten zetten zich in voor verschillende doelgroepen. Denk aan projecten die zich richten op een specifieke doelgroep zoals wees-, straat- & seksueel misbruikte kinderen, alleenstaande vrouwen, ondernemers of mensen met een beperking. Maar ook communityprojecten die zich breed inzetten voor o.a. onderwijs-, landbouw-, voorlichtingsactiviteiten, hygiëne bestrijding en inkomst genererende activiteiten. Of misschien vind je het leuk om Engelse les te geven? Ook dan kun je bij een van onze partnerprojecten aan de slag!

Meer informatie
Enthousiast? Kijk dan snel of jij geschikt bent voor een van onze **partnerprojecten **op www.be-more.nl . Je mag ons ook altijd bellen op 024 360 48 49 of stuur een mailtje met al je vragen! Liever eerst algemene informatie over Be More lezen? Vraag dan onze inspiratiebrochure aan via www.be-more.nl/meer-informatie.