Aanbod Stage: Interior Design op Curacao

**Stage interieur op Curaçao
**
Studie: Architectuur / Interieur design

De kernwoorden van dit bedrijf zijn topkwaliteit en de hoogste service. De stijl? Comfortabel, Europees design, verantwoord materiaalgebruik, eigenwijs en eigentijds.Een exclusieve dealer in de Caribbean voor een groot aantal toonaangevende Europese topdesign merken. De productgroepen zijn; meubelen, verlichting, stoffen, tegels en accessoires. Uiteraard alleen van Europese topmerken. Voor een groot aantal van deze topmerken zijn zij de exclusieve dealer in de Caribbean.
De kennis over vormgeven gebruiken ze graag om samen met klanten vorm en invulling te geven aan hun wijze van het Caribisch genieten. Dat kan zijn door te adviseren over de inrichting van het buiten wonen en/of producten te kiezen met verantwoorde materialen. Verantwoorde materialen wil zeggen; rekening houden met de Caribische elementen zoals zon, zout en wind. Desgewenst verzorgen zij de complete inrichting, van bank tot theelepel, voor een woning, hotel of kantoor.

Positie:

De organisatie is opzoek naar een interieur architecte stagiaire. Die kan bijstaan bij de intake van grote klanten, mee kan denken, vormgeven en ook zijn/haar eigen ideeën kan realiseren. Gedurende het hele jaar door zijn er enthousiaste stagiaires aanwezig!
Wil jij een fantastische leerervaring op doen en genieten van het tropische eiland Curaçao! Schrijf je in!
www.abroad-internships.nl