Wij zoeken oppas adres of woningruil voor 6 tot 8 week

wie: Wij zoeken een echtpaar dat op onze woning wil passen tijdens onze vakantie. Wij wonen in een boerderij in Groningen (stad) 15 minuten fietsen naar centrum Groningen. Het enige wat wij vragen is oppassen op onze woning, het verzorgen van onze poes en het maaien van het gras in tuin en boomgaard op zitmaaier. De periode en duur(1 tot 2 maand) in overleg vast te stellen. Het kost u niets maar u vind hier nog de rust en dat is onbetaalbaar

wat: Wij verwachten van u dat u geniet van ons huis en tuin + boomgaard grote vijver met tuinhuisje. Het verzorgen van de poes. Het maaien van het gras d.m.v. een zitmaaier. Dit zou 1 maal per week moeten geschieden totale vrijetijdsbesteding 2 uur.

waar/wanneer: Onze boerderij staat in een beschermd buitengebied van de stad Groningen. De oppastijd en periode in overleg. Voor 2009 hebben we plannen. deze zijn gepland van 15 juli tot eind augustus begin september. voor 2010 e.e.a. in nader overleg.

Ook willen wij op u woning en huisdieren passen gedurende bovengenoemde periode als wij oppas voor ons huis hebben.

Hallo, geld deze advertentie nog. Ik ben een jonge vrouw en zou heel goed kunnen op u huis kunnen letten. Ik ben 35 jaar en heb een babytje dus dat zal heel goed gaan. werk momenteel niet dus perfect voor ons.