Wie kan ons helpen?

Wij denken er over om begin februari 2013 voor twee weken op vakantie te gaan naar Curaçao, data speciaal uitgezocht om tijdens Carnaval daar te zijn. Heeft iemand tips voor ons wat we nog kunnen en moeten gaan zien of doen tijdens die weken, waar en wanneer we tijdens Carnaval het beste naar toe kunnen gaan. Leuke en betaalbare restaurantjes in en om Willemstad.
En omdat het voor ons de eerste keer is op Curaçao wat we vooral niet moeten vergeten. Hotels is geen probleem daar komen we wel uit, elke andere tip hoe klein dan ook is van harte welkom.
Bij voorbaat onze hartelijke dank, Bonsi

Hoi Bonsi,

De optochten beginnen al erg vroeg, maja in Curacao is nooit iemand op tijd dus het kan zijn dat je een aantal uren moet wachten in het bloed heette zonnetje om de optocht(en) te zien! Beste plaats om te gaan staan vind ik zelf het Brionplein (Otrabanda, bij pontjesbrug en Riffort). Let wel goed op, met carnaval is de criminaliteit een stuk hoger, dus neem niet te veel waardevollen spullen mee!

Betaalbare restaurantje is Pleincafe Wilhelmina, hier hebben ze ook iedere dag een dagschotel voor 12 naf (huidige koers 5,18)
Wat zeker de moeite waard is om te bezichtigen qua stranden is; Grote Knip, Cas Abou en Porto Mari (allemaal richting Westpunt, hier heb je dus wel een auto voor nodig)
Verder qua bezienswaardigheden: Sheta Boka (Westpunt), Christoffelpark (Westpunt), Ostrich Farm!

Heel veel plezier!

Groetjes
Martine

Hallo Martine,
dank voor u bericht hier kunnen we wat mee. We hebben inderdaad een auto als we daar zijn dus dat komt wel goed. Mocht u nog meer tips hebben alles is van harte welkom, dit is voor ons de eerste keer op Curacao.
Groet Bonsi

Hallo wij hebben mooie groote appartementen en ook kleine appartementen te huur voor vacantiegangers en ook stagaires.
Het light helemaal aan jou budget of dat je aleen komt of met een klasgenoot of familie.
Wij zijn een Nederlands/Curacaose familie en hebben onze appartementen al voor 24 jaar.
Onze website met alle informatie is op de site en ook ons e-mail address.

Hoop jullie hiermee te kunnen helpen voor deze reis of in de toekomst.

Beste Wilfert,
dank voor het aanbod maar we hebben dit weekend een appartement gehuurd op Curaçao.
Succes met de verhuur, Bonsi

Ik wist niet dat hier ook reclame gemaakt werd. Pure vervuiling, redactie, doe er wat aan.