Wie doet de vierde etappe van "Tientje de wereld rond"?

Heb jij zin om mee te doen met de ultieme uitdaging voor samenwerking, het leggen van contacten tussen mensen, en het laten zien van jezelf?

Zo niet, hou dan op met lezen. Maakt dit je enthousiast of ben je nieuwsgierig, lees dan verder.
Het is niet voor iedereen. Het is voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen op de wereld zijn. Mensen die bereid zijn de reikende hand naar anderen uit te steken. En voor mensen die er trots op zijn om samen met anderen een prestatie neer te zetten. En die daar ook nog eens over willen berichten.

Deze mensen met het hart op de juiste plaats vraag ik om mee te doen met de uitdaging. Voel jij je aangesproken? Dan heb ik er vertrouwen in dat met jou de missie gaat slagen!

Die missie heet “Tientje de wereld rond!”.

“Tientje de wereld rond” is een estafette-wereldreis waarbij het 10 eurobiljet met serienummer P01711077472 het “estafettestokje” is. Telkens is het tientje dus in handen van een andere reiziger. Ook in jouw handen als je meedoet.

Je schrijft over jouw reis met het tientje op het weblog http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu.
Misschien schrijf je al op waarbenjij.nu, Hyves of een ander blog. Je hoeft niet dezelfde tekst te schrijven als op je eigen weblog. Je kunt bijvoorbeeld ergens speciaal de aandacht op vestigen. Of datgene vertellen waarvan je het belangrijk vindt dat anderen dat weten. Misschien wel eigen ervaringen waarmee je anderen enorm helpt!

Jouw verhaal maakt onderdeel uit van het hele verhaal van de reis van het tientje.

Heb je wel eens gehoord van het spelletje “Een geheime zin doorgeven”? Bij dat spel zitten mensen in een rij naast elkaar. De eerste persoon krijgt een zin ingefluisterd. Die fluistert de zin in het oor van de persoon naast hem. Zo gaat de zin de hele rij door, van persoon tot persoon. Aan het einde van de rij vertelt de laatste persoon hardop welke zin hij heeft doorgekregen. Meestal is dat een totaal andere zin dan waarmee de eerste persoon begonnen is.
Uit dit simpele experiment blijkt wel dat het helemaal niet zo makkelijk is om iets door te geven aan een ander. Daarom zoek ik mensen die denken dat wel te kunnen!

Ben jij zo iemand? Neem dan het initiatief en neem het tientje van Nadja over! Zij heeft de derde etappe op haar naam gezet en is net terug uit Mexico. Kijk snel op http://tientjedewereldrond.waarbenjij.nu en reageer!