Werken in het Buitenland via Jobcoconut

Werken in het buitenland is nu een stuk makkelijker met de nieuwe vacaturesite Jobcoconut. Ons motto is “Global Talent, Global Jobs”: er is in de hele wereld veel talent beschikbaar, laat dat talent gebruik maken van de kansen in de hele wereld!

Vaste en permanente banen in het buitenland

De vacatures die we aanbieden zijn in het algemeen vaste of permanente banen in het buitenland. Het aanbod is – gelukkig – zeer divers: het zijn banen bij grote multinationals maar ook bij kleine start-ups. We hebben vacatures in veel Europese landen en daarbuiten. De banen die worden aangeboden zijn kantoorbanen waarbij men een Nederlandstalig persoon zoekt of juist banen waar men een bepaalde skill zoekt die ter plekke niet aanwezig is: PHP-developer, Software tester of bepaalde technische functies.

Hulp bij je zoektocht naar werk in het buitenland

Jobcoconut is ervoor om je zoektocht naar werk in het buitenland een stuk makelijker te maken. Daarbij: enkele jaren buitenlandervaring is een kans die je gewoon niet mag laten schieten!

Hoe verder?

Kijk voor meer informatie op www.jobcoconut.com

Stuur je CV in

Overzicht van alle vacatures in het buitenland

Overzicht van alle Nederlandstalige vacatures in het buitenland

Overzicht van alle IT-developer vacatures

Ben je op zoek naar een vakantiebaan of werk in een bar? Helaas, dan zijn wij niet de partij voor je. Op Wereldwijzer tref je daarover andere aanbieders en vacatures.

Succes met je zoektocht en tot ziens!

110715