Werken in de Franse Alpen!! seizoen 2014

Werken in Frankrijk!

RCN Belledonne is een gezellige gezinscamping van 5ha midden tussen de Franse Alpen.
Overal om je heen zie je de prachtigste bergen. De camping ligt niet ver van Alpe D’huez en Les Deux Alpes. Een zeer bekend gebied, zowel voor fiets en wandelliefhebbers, als skifanaten.

De camping heeft 180 kampeerplaatsen en 24 mobilhomes. Er is naast een gezellig restaurant, ook een snackbar, een winkeltje, een mooi zwembad, animatieruimte, filmzaal, sportveld met tennisveld en een fitnessparcours.

Je werkt op RCN Belledonne in een gemengd team van Franse en Nederlandse werknemers.

Voor het seizoen 2014 zijn we op zoek naar sportievelingen die zich graag willen inzetten voor de vakantie van onze gasten. De camping is geopend van 19 April tot en met 20 September.
Ben je 18 jaar of ouder en ben je minimaal 7/8 weken beschikbaar?

Je kunt dan solliciteren voor de volgende functies:

-Hoofd Animatie
Je bent volledig verantwoordelijk voor het aansturen van het animatieteam. Je ontwikkelt zelf het recreatieprogramma. Je houdt overzicht en maakt de planning. Affiniteit met buitensport (mountainbiken/ wielrennen en wandelen) en sport (volleybal, voetbal etc) zijn een pré. Enige kennis van de Franse tal is een pré. (stage is ook mogelijk)

-Animatie medewerker
Jij zorgt ervoor (samen met je team) dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben op RCN Belledonne. Door middel van veel sportieve activiteiten en creativiteit zorg je voor een afwisselend programma voor jong en oud. (stage is ook mogelijk).

-Horeca medewerker
Ben jij iemand die houdt van ‘knallen’? ‘Hoe drukker, hoe beter’ klinkt jou als muziek in de oren.
We zoeken een goede keukenorganisator (kok) en enthousiaste medewerkers voor de bar en bediening. (stage is ook mogelijk)

-Terreinmedewerker
Ben je handig, ondernemend en heb je ervaring met groen en of techniek. Dan kun je de held van de camping worden. Van gasflessen verwisselen, tot snoeien, tot noem maar op. Geen dag is hetzelfde. Wat een ervaring kun je hier op doen! (stage is ook mogelijk)

-Receptionist(e)
Op de receptie, ben jij het gezicht van de camping. Je ontvangt de mensen vriendelijk en behulpzaam. De gasten komen met allerlei vragen naar je toe, dat zie je als een uitdaging. Heb je kennis van de Engelse en Franse taal? Dat komt goed van pas! (stage is ook mogelijk)

Naast een leuk salaris, krijg je ook van ons kost en inwoning. Vlakbij de camping (100m) is een accommodatie waar je verblijft gedurende je werkperiode samen met de andere werknemers. Ook je heen en terugreis worden vergoed. Je krijgt van ons werkkleding (shirts).

Voor het animatieteam is er een trainingsweekend wat in het begin van 2014 plaatsvindt in Nederland.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacatures? Aarzel dan niet en stuur ons een mail/ brief met je CV en een leuke foto van jezelf. Wie weet ben jij de gelukkige die hier mag komen werken!

In januari/februari vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
Heb je nog vragen, bel of mail gerust.

Hopelijk is dit het begin van een fantastisch seizoen in 2014.

Jasper & Nathalie Cloosterman
RCN Belledonne
Rochetaillée
38520 Bourg d’Oisans
0476-800718

belledonne@rcn.fr

Het is een mooie camping, goed bedrijf met de allergezelligste beheerders!! Ik zeg doen!! :smiley: