Werken bij project Last Chance - Zuid-Afrika

**http://www.wereldwijzer.nl/attachment.php?attachmentid=58670&d=1395676646&thumb=1
**
**
Teachers for Africa Foundation **is een non-profit organisatie en ANBI die zich inzet voor beter onderwijs in de townships van Zuid-Afrika. Dit doen we door het ondersteunen en opzetten van een aantal kleinschalige (sponsor)projecten gezamelijk met een aantal partnerscholen voornamelijk in Kaapstad.

Via de inzet van vrijwilligers en stagiairs bieden we kansarme leerlingen de extra aandacht en ondersteuning die ze heel hard nodig hebben- én geven we deelnemers een bijzondere en waardevolle ervaring, in een van de mooiste landen in Afrika.

Niet alleen voor docenten!

Het project
Op deze kleinschalige school in de buurt van het centrum van Kaapstad worden veelal kinderen uit Townships tussen de 15 en 20 jaar oud, die om verschillende redenen noodgedwongen hun opleiding voortijdig hebben gestaakt, de kans geboden om hun opleiding weer voort te zetten. Deze tieners hebben een zeer laag onderwijsniveau en een problematische achtergrond. Deze school biedt hen nog een laatste kans op een voltooide basisopleiding en een betere toekomst.

http://www.docentenvoorafrika.nl/fotos/last_chance.jpg

Bij dit project is het de bedoeling dat de vrijwilliger de leerlingen voornamelijk intensief begeleidt in Engelse leesvaardigheid (basis).

Meer informatie
Stichting Docenten voor Afrika
Postbus 27
2080 AA Santpoort-Zuid
T +31 (0)6-48945011

Interesse?
Neem contact op via een privé bericht!