Wellness in de Auvergne

WELLNESSWEKEN

Zin om eens uit het dagelijks leven en de stress te stappen? Behoefte om nieuwe energie op te doen? Vind je balans terug tijdens een verwenweek op Brénazet.

Midden Frankrijk, in de Auvergne bij het dorpje Vernusse: Brénazet, een prachtige oude boerderij (1850) , ligt aan het eind van een landweggetje (dus geen verkeer) en biedt een fraai uitzicht over het glooiende Franse land. Een mooie streek met veel bezienswaardigheden, geen massa toerisme! Gemakkelijk te bereiken, 800 km vanaf de Nederlandse grens, 10 min vanaf de A71.
Wij organiseren in het voor en najaar regelmatig wellnessweken. €400 per persoon. Verblijf in een gite, eigen kamer, iedere dag hatha yoga met Mariken t’Sas, 1 voetreflexmassage met Chantal Lemoine of een lichaamsmassage met Carina van Giessen, een ochtend kuren in de warmwaterbronnen van Bourbon l’Archambault, een kanotocht door het natuurreservaat van de Allier met Ron Huibers. Ook inbegrepen zijn een goede fiets (21 versnellingen) en een uitgebreid vegetarisch welkomsdiner. Wij heten u graag welkom op Brénazet, een heerlijke plek om bij te komen. Bel voor reserveringen: 0033 470076319 Mariken en Ron, of mail ons [EMAIL=“brenazet@orange.fr”]brenazet@orange.fr bezoek ook onze website: http://www.brenazet.nl