Vrijwilligerswerk in Cambodja (gratis)

Lijkt het je wat om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor onze stichting? Je bent van harte welkom op onze school in Takeo, Cambodja, en je zult met open armen ontvangen worden.

HOPEFUL CHILDREN CENTER BIEDT GRATIS VRIJWILLIGERSWERK AAN!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die voor minimaal 4 weken de handen uit de mouwen willen steken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Engelse les geven; maar ook les op het gebied van hygiëne, creativiteit, sport en spel, computer en algemene ontwikkeling, of spelletjes doen met de kinderen; ze liefde en aandacht geven.

Uiteraard berekenen we geen organisatiekosten; we zijn een kleine ideële organisatie. Je betaalt alleen je eigen vervoer, onderdak en eten. Op deze manier gaan alle giften en donaties voor 100% naar de kinderen.

We verwachten dat je zelf initiatieven ontplooit en creatief bent met het bedenken van allerlei activiteiten. Afhankelijk van je opleiding, ervaring, en interesses kun je een eigen project opzetten.

Nieuwsgierig? Of wil je meer weten over wat je kunt doen om te helpen? Kijk op onze website www.hopefulchildrencenter.org en neem dan contact op met Carola Kaller via: info@hopefulchildrencenter.org

headerbeeld.jpg