HCC Cambodja

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR CAMBODJA

Voor onze school/tehuis in de provincie Takeo in Cambodja zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die voor minimaal 4 weken hun handen uit de mouwen willen steken, de leeftijd is vanaf 23 jaar.
Je kunt bijvoorbeeld denken aan Engelse les geven, computerles, creatieve lessen, maar ook les op het gebied van hygiëne en algemene ontwikkeling. Ook handige klussers zijn meer dan welkom. We berekenen uiteraard geen organisatie kosten. Je betaalt alleen je eigen vervoer, onderdak en eten. Je kunt in overleg geheel zelfstandig je eigen project opzetten en op die manier zelf een bijdrage leveren aan de millennium doelstellingen.

Onze Organisatie
Onze stichting Hopeful Children Center is werkzaam in een van de armste gebieden van Cambodja. Onze school/tehuis ligt in de provincie Takeo, ongeveer 85 kilometer ten zuiden van Phnom Penh. We richten ons vooral op onderwijs, maar zijn ook actief op gebied van water en sanitatie, humanitaire hulp en werkgelegenheid.

De stichting Hopeful Children Center is een kleinschalige organisatie met directe structurele hulp, alle donaties gaan voor 100% naar de projecten. Zowel in Nederland als in Cambodja betalen de bestuursleden en de vrijwilligers hun eigen reis- en verblijfskosten.

De NGO Hopeful Children Center (Non Government Organization) is officieel ingeschreven, bij het “Ministry of Interior of Cambodia” onder nummer 140.

Nieuwsgierig, of wil je meer weten over wat je kunt doen om te helpen? Kijk op onze website www.hopefulchildrencenter.org
of mail info@hopefulchildrencenter.org