Vrijwilligersreis kinderproject Sithand'Izingane groot succes (Sisiza)

Afgelopen 4 weken waren de broers Sjors en Sam in het kinderproject Sithand’Izingane in de Kwathema township in de buurt van Johannesburg. Beiden hebben er samen met de lokale medewerkers en met de ruim 700 kinderen een prachtige tijd gehad. Komende donderdag is het alweer hun laatste werkdag en moeten we helaas afscheid van elkaar nemen. Een mooie periode is weer afgesloten. Op hun eigen weblog avontuurlijkafrika.blogspot.com lees je hun ervaringen.

Voor komend jaar hebben we weer een aantal periodes vast gesteld waarin wij vrijwilligers en studenten verwelkomen in het project. April - Juni/Juli - September zijn hiervoor op de kalender gezet. Korte vrijwilligersreizen, maar ook lange stages of breekbaar studenten zijn van harte uitgenodigd om naar Zd Afrika te komen en onder goede begeleiding een leerzame en bijzondere periode tegemoet te gaan.

Wij nodigen daarom iedereen tussen de 18 en 35 jaar uit om informatie op te vragen via onderstaande mail adressen, of om onze website www.sithandizingane.co.za te bezoeken om te zien hoe wij werken en hoe het project er uit ziet. Laat je verrassen en laat iets van je horen. Alles lijkt mogelijk en is in ieder geval bespreekbaar.

MAIL: maarten@sisiza-ukusiza.com
MAIL: ankemaarten@me.com

Wij horen graag van jullie
Met vriendelijke groeten uit Johannesburg
Maarten Bollen