Vrijwilligers gezocht voor Peru

WaaW, een educatief centrum in Cuzco, de voormalige hoofdstad van het Incarijk, richt zich op alleenstaande moeders en hun kinderen. Deze organisatie probeert armoede te bestrijden via het aanbieden van kinderopvang en het organiseren van opleidingen voor de moeders.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die van 7-28 juli 2016 willen meehelpen  met de inrichting van een huiswerk- en studiecentrum nabij de  universiteit van Cuzco.

Wie zijn wij?
IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligersorganisatie met liefde voor de wereld: avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land echt leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten.

Meer informatie
Op www.ibo-nederland.org vind je meer informatie over ons en onze projecten. We helpen je graag verder met al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland.

St. Annastraat 174
6524 GT Nijmegen
Telefoon: 024 3226074

[EMAIL=“info@ibo-nederland.org”]info@ibo-nederland.org
www.ibo-nederland.org