Vrijwilligers gezocht voor sociaal werk en educatie in Peru

Ben jij geinteresseerd in vrijwilligerswerk in Peru? Wij zoeken vrijwilligers in sociaal werk, educatie en enkele andere sectoren.

Wij zijn Proyecto Peru Centre en wij zijn een Spaanse talenschool en vrijwilligersorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans aan anderstaligen en in het organiseren van vrijwilligersprojecten. Wij bevinden ons in Peru, in de historisch belangrijke stad Cusco, de hoofdstad van het oude Inka-rijk. Peru, in het bijzonder Cusco, is een bevoorrechte plek vanwege zijn indrukwekkende historie, cultuur en natuur. Helaas is het ook een regio waarin veel mensen in armoede leven en bijvoorbeeld niet de middelen hebben om hun kinderen een goede maaltijd of opleiding te kunnen geven.

Wij zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers voor sociale projecten in Cusco. Wij hebben plekken beschikbaar op het gebied van kinderopvang, weeshuizen, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, buitenschoolse opvang, sport- en engelsonderwijs op basisscholen en middelbare scholen.

Wij zoeken ook vrijwilligers voor vrijwilligerswerk in medische klinieken, voor gemeenschapswerk en voor marketing en organisatie voor non-profit organisaties.

Proyecto Peru Centre zorgt voor een goede begeleiding en coordinatie en regelt je accomodatie (gastfamilie of appartement) en je Spaanse lessen.

Als je geintesseerd bent, kijk dan even op onze website en stuur ons een [EMAIL=“info@proyectoperucentre.org”]mailtje met een korte beschrijving van je achtergrond en je interesses.

Groeten,
Donny
Proyecto Peru Spaanse school en vrijwilligerswerk