Vrijwilligers gezocht voor Marokko, Egypte, Senegal en Rwanda

Wil je wel eens meemaken hoe het is om intens met de lokale bevolking van Egypte, Marokko, Senegal of Rwanda om te gaan? IBO-Nederland is nog op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende projecten in deze landen.

Zo kun je in Rwanda meebouwen aan een kraamkliniek, in Marokko spelletjes organiseren voor kinderen die wel wat positieve aandacht kunnen gebruiken en in Senegal klussen in een internaat.

Meedoen?
Je kunt samen met een groep internationale vrijwilligers bij deze projecten aan de slag. Onderlinge solidariteit en culturele uitwisseling zijn belangrijke aspecten bij projecten, je zult samenwerken met de lokale bevolking van een land. Een unieke manier om je vakantie te besteden en je in te zetten voor een goed doel. De projecten duren tussen de 2 en 3 weken. De kosten voor deelname zijn laag.

Wie zijn wij?
IBO-Nederland is een non-profit organisatie die sinds 1957 vrijwilligersprojecten in het buitenland organiseert. Elk jaar gaan enkele honderden vrijwilligers naar hulpprojecten om te bouwen aan klaslokalen, weeshuizen, opvangcentra, tehuizen voor gehandicapte kinderen, of om te worden ingezet als activiteitenbegeleider op een van de sociale hulpprojecten.

Op www.ibo-nederland.org kun je meer info vinden over ons en onze projecten.